Pàgines web úniques fetes a mida

Dissenyem i programem des de zero el web que el teu negoci necessita

Som una agència de disseny web de Girona amb àmplia experiència ajudant a petites i grans empreses de diferents sectors. Totes les webs que hem fet fins ara tenen alguna cosa en comú, estan ben posicionades i generen vendes.

Per què fer el teu web amb nosaltres?

Fem el teu Web a mida

Invertir en un disseny únic i fet a mida en lloc d'una plantilla, li dona un valor afegit al teu negoci i et desmarca de la competència.

Webs que generen negoci

No sols fem webs boniques i dinàmiques, dissenyem la web que el teu negoci necessita per a generar vendes en línia amb regularitat.

Webs optimitzades a SEO

Totes les nostres webs estan dissenyades i programades tenint en compte el posicionament SEO en Google. És molt important crear webs amb l'estructura adequada perquè es posicionin en les primeres caselles i així passar per sobre de la teva competència.

katecardona.com: Web e-commerce del sector moda. Material audiovisual realitzat per la nostra productora.

viablava.com: Web del sector immobiliari amb CRM extern integrat per a la gestió d’immobles.

sportstriangulum.com: Web informativa i publicitària d’empresa d’activitats esportives i d’aventura. Vídeos realitzats per la nostra productora.

electrofluxe.com: Web del sector fotovoltaic, amb material audiovisual integramente treballat per la nostra productora.

susanaalonso.com: Web de joieria artesanal. Prioritza la localització i informació d’activitats i cursos.

reformascts.es: Web per a empresa de reformes, amb producció pròpia de vídeo personalitzada d’immobles i testimoniatges.

enersonne.digitalstate.es: Web del sector fotovoltaic. Mapa d’instal·lacions. Material audiovisual realitzat per la nostra productora.

digitalarchitects.es: Web realitzada per a estudi d’arquitectura, visual i intuïtiva, amb càrrega ràpida de contingut.

cintasmartell.digitalstate.es: Web del sector industrial optimitzada per a la captació de clients potencials.

llanepetit.com:Web de presentació i reserves de l’Hotel Llané Petit, situat a Cadaqués, Costa Brava.

PONTE EN CONTACTO

*UTILIZAREMOS TUS DATOS EXCLUSIVAMENTE PARA QUE NUESTRO EQUIPO DE PROFESIONALES SE PONGA EN CONTACTO CONTIGO

El responsable del tratamiento será Digital State, S.L., con dirección Balmes n1 3-1, Figueres, 17600. Tus datos serán usados para poder atender tus solicitudes y prestarte nuestros servicios. Solo te enviaremos publicidad con tu autorización previa, que podrás facilitarnos mediante la casilla correspondiente establecida al efecto. Únicamente trataremos tus datos con tu consentimiento previo, que podrás facilitarnos mediante la casilla correspondiente establecida al efecto. Con carácter general, solo el personal de nuestra entidad que esté debidamente autorizado podrá tener conocimiento de la información que te pedimos. Tienes derecho a saber qué información tenemos sobre ti, corregirla y eliminarla, tal y como se explica en la información adicional disponible en nuestra página web. Más información en el apartado “POLÍTICA DE PRIVACIDAD” de nuestra página web.

× ¿Cómo puedo ayudarte?