Màrqueting Digital 360º

Dissenyem la millor estratègia perquè el teu negoci generi nous clients tots els dies mitjançant les nostres eines digitals.

Google Ads

Gestionem les campanyes de Google Ads per a qualsevol negoci que busqui augmentar la visibilitat a internet i atreure més clients potencials. Amb la seva àmplia gamma de funcions i eines d'anàlisis, Google Ads ofereix un retorn d'inversió incomparable i és una eina essencial per a qualsevol estratègia de màrqueting per a aparèixer en els primers resultats de cerca en Google.

Instagram i Facebook Ads

Arribem al teu públic ideal a través de la plataforma Meta, impactem a les persones que compleixen amb els requisits del teu target de client ideal mentre utilitzen les xarxes socials Instagram i Facebook. És un canal molt eficaç per a realitzar embuts de venda i campanyes de remàrqueting.

SEO

Oferim una àmplia gamma de serveis de SEO (Search Engine Optimization) per a ajudar a millorar la visibilitat i el trànsit del teu lloc web. El nostre equip d'experts en SEO està sempre actualitzat en les últimes tendències i tècniques d'optimització de motors de cerca per a assegurar-se que el teu lloc web estigui sempre en el cim dels resultats de cerca orgànics.

LinkedIn Ads

Ens assegurem que els teus anuncis es mostrin a les persones adequades, fent ús d'una varietat d'opcions de segmentació que ofereix aquesta plataforma, incloent-hi ubicació, càrrec, indústria, grandària de l'empresa, etc. Linkedin ads és sens dubte un canal molt interessant per a potenciar negocis enfocats en B2B.

Tik Tok

Avui dia Tik Tok és la millor eina comercial per a arribar a un públic jove, però no oblidem que a mesura que van passant els dies aquesta plataforma està assumint més protagonisme amb franges d'edat més avançades, de manera que és un canal molt interessant per a començar a escalar un negoci.

Com ho fem?

Anàlisi i planificació:

Ens reunim amb tu per a entendre els teus objectius de negoci i definir la teva audiència objectiu. Després, dissenyem una estratègia de publicitat personalitzada per a aconseguir els teus objectius.

Creació d'anuncis

Creem anuncis creatius i atractius que capturen l'atenció de la teva audiència i reflecteixen la imatge de la teva marca.

Segmentació i llançament:

Utilitzem opcions avançades de segmentació per a assegurar-nos que els teus anuncis es mostrin a l'audiència adequada. Llancem la campanya publicitària i monitorem el seu rendiment.

Optimització i ajustos:

Mesurem els resultats de les teves campanyes i realitzem ajustos en temps real per a millorar el seu rendiment. Et proporcionem informes detallats sobre el compliment de les teves campanyes.

Per què nosaltres?

Experiència

Qualsevol que conegui aquest sector sap que el que avui està funcionant és possible que demà ja no funcioni més. A Digital State portem des de 2017 gestionant campanyes publicitàries per als nostres clients i estem en formació continuada des del primer dia.

Servei 360º

Avui en dia es requereix complir diversos requisits perquè la publicitat digital sigui efectiva, això implica treballar diferents àrees del teu negoci. A Digital State podràs centralitzar tot els serveis en un únic proveïdor, de manera que t'estalviaràs temps, diners i molts maldecaps.

Casos d'èxit

Un fet val més que mil paraules, disposem de diversos casos d'èxit en sectors diferents, tant en sectors de venda de serveis com de productes en e-commerce.

CASOS D'ÈXIT

ENS AGRADA QUE ELS NOSTRES CLIENTS PARLIN PER NOSALTRES
Reproducir vídeo
Reproducir vídeo
Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

*UTILITZAREM LES TEVES DADES EXCLUSIVAMENT PERQUÈ EL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS ES POSI EN CONTACTE AMB TU.

PONTE EN CONTACTO

*UTILIZAREMOS TUS DATOS EXCLUSIVAMENTE PARA QUE NUESTRO EQUIPO DE PROFESIONALES SE PONGA EN CONTACTO CONTIGO

El responsable del tratamiento será Digital State, S.L., con dirección Balmes n1 3-1, Figueres, 17600. Tus datos serán usados para poder atender tus solicitudes y prestarte nuestros servicios. Solo te enviaremos publicidad con tu autorización previa, que podrás facilitarnos mediante la casilla correspondiente establecida al efecto. Únicamente trataremos tus datos con tu consentimiento previo, que podrás facilitarnos mediante la casilla correspondiente establecida al efecto. Con carácter general, solo el personal de nuestra entidad que esté debidamente autorizado podrá tener conocimiento de la información que te pedimos. Tienes derecho a saber qué información tenemos sobre ti, corregirla y eliminarla, tal y como se explica en la información adicional disponible en nuestra página web. Más información en el apartado “POLÍTICA DE PRIVACIDAD” de nuestra página web.

× ¿Cómo puedo ayudarte?